Fendt 390 FHS Bianco Activ 2021

 • Merk :Fendt
 • Model :390 FHS Bianco Activ 2021
 • Bouwjaar :2021
 • Leeg gewicht :1103 kg
 • Max. gewicht :1500 kg

Neem contact op voor meer informatie!

showroom

Fendt 390 FHS Bianco Activ 2021

 • Merk :Fendt
 • Model :390 FHS Bianco Activ 2021
 • Bouwjaar :2021
 • Prijs :€ 22.575

Neem contact op voor meer informatie!

showroom
 • Omschrijving
 • Video

Fendt 390 FHS Bianco Activ 2021

HOME SWEET HOME – THUIS IS HET ALTIJD HET FIJNST – OOK ONDERWEG
In de Bianco activ is gekozen voor het prachtige frisse meubeldecor "Tiberino" dit combineert fantastisch met de mooie Albarella bekleding. 

In deze prachtige compact Fendt 390 FHS Bianco Activ van het modeljaar 2021 is de gezellige en  zit aan de achterzijde geplaatst, deze zit staat garant voor comfortabel zitgemak tijdens gezellige avonden of maaltijden. Dit comfort komt tot stand door de ergonomisch gevormde rugkussens in combinatie met de zitkussens die een hoog soortelijk gewicht hebben. Tevens is deze zit eenvoudig om te bouwen tot een comfortabele extra slaapplaats. Boven de zit vindt u maar liefst 4 ruime bovenkasten. Ook aan de achterzijde van de caravan is de prachtige keuken geplaatst, voorzien van een spoelbak , kookplaat, mengkraan en royale hoge koelkast, (slimtower met een inhoud van 133 liter) deze is tegenover de keuken gepaatst. De koelkast is zowel links als rechts te openen waardoor u ook vanaf buiten makkelijk bij uw gekoelde etenswaren kunt.  De warmwater voorziening loopt via de ingebouwde boiler. Door de praktische lades  zijn uw spullen altijd eenvoudig bereikbaar.Deze lades zijn voorzien van een softclose en transportsluiting. Het franse bed aan de voorzijde in de caravan biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Voor een optimale nachtrust zijn de lattenbodems per persoon in hardheid verstelbaar en liggen er heerlijke pocketveringmatrassen op. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij de royale bergruimte onder het bed komen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een externe wastafel. In beide ruimtes is optimaal gebruik gemaakt van het creereren van bergruimte. De kledingkast is zo ingericht dat u een keuze kunt maken uit leggen of kleding hangen. Naast de hangkast is een mogelijkheid gemaakt om evt een tv beugel op te hangen (niet inbegrepen), door de juiste beugel op deze plek te hangen kunt u vanuit de zit alsmede vanuit het bed ontspannen tv kijken. Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt.De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.De caravan is uitgerust plisse hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. De ruime hoeveelheid stopcontacten in de caravan is fantastisch. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging. De verzwaarde uitdraaisteunen zorgen ervoor dat de caravan extra stabiel staat. Deze caravan is uitgerust met een Truma combi 4E kachel en een reservewiel.  (De genoemde prijs is incl deze accessoires)  

(De Truma Combi 4 E verenigt alle voordelen van de Combi 4 met die van een elektrische verwarming. Het verschil met de Truma Combi 4 is dat er extra elektrische verwarmingselementen zijn geïntegreerd. De Combi 4 E heeft heel weinig stroom nodig. De verwarming werkt op gas voor vrij kamperen, op stroom op de camping en gecombineerd bij lage buitentemperaturen. In de zomer verhit de Truma Combi 4 E alleen het water, zonder de caravan te verwarmen. De Truma Combi 4 E verbindt  de functies verwarming en water verwarmen in één toestel. De verwarming levert binnen enkele minuten weldadige warmte in uw caravan. Tegelijkertijd wordt het water verwarmd dat nodig is voor douchen, afwassen of handen wassen. Tevens bespaart deze combi gewicht en ruimte: in tegenstelling tot een S-verwarming blijft de doorgangsruimte in uw voertuig volledig behouden.)

De genoemde Prijs is rijklaar incl 24 maanden fabrieksgarantie, en kentekenkosten.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden

Neem contact op voor meer informatie over de Fendt 390 FHS Bianco Activ 2021

 • checkFendt Dealer
 • checkHobby Dealer
 • checkBovag en Focwa Gecertificeerd
 • checkSinds 1981