Fendt 465 SFH Opal 2020 Forty Edition

 • Merk :Fendt
 • Model : 465 SFH Opal 2020 Forty Edition
 • Bouwjaar :2020
 • Leeg gewicht :1253 kg
 • Max. gewicht :1700 kg

Neem contact op voor meer informatie!

showroom

Fendt 465 SFH Opal 2020 Forty Edition

 • Merk :Fendt
 • Model : 465 SFH Opal 2020 Forty Edition
 • Bouwjaar :2020
 • Prijs :€ 29.500

Neem contact op voor meer informatie!

showroom
 • Omschrijving
 • Video

Fendt 465 SFH Opal 2020 Forty Edition

Het interieur van de Opal is volledig vernieuwd. Door de geraffineerde combinatie van materiaal en design is de Opal het voorbeeld van de moderne invulling van wat Fendt verstaat onder topklasse. 

Deze Fendt 465 SFH Opal van het modeljaar 2020 hebben wij helemaal voorzien van de meest gewilde accessoires. 

De gezellige en comfortabele zit aan de voorzijde is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, goed voor lange en heerlijke avonden, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. Door het hoge soortelijke gewicht van de zitkussens in combinatie met de voorgevormde rugkussens is het zitcomfort fantastisch.  De eenzuils heftafel is zorgt voor veel beenruimte en is traploos verstelbaar.De royale hoeveelheid kasten, maar liefst 6 stuks, boven de zit zorgen ervoor dat u uw spulllen geordend kunt opbergen.Ook onder de zitbanken is een zee van opbergruimte.
Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, mengkraan en 3-pits kooktoestel.Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De handige lades, met softclose,  en de apothekerskast zorgen ervoor dat u altijd makkelijk bij uw spullen kunt. Maar ook hier weer veel opbergruimte in de bovenzijde van de keuken. De hoge koelkast met vriescompartiment is heel praktisch, u kunt uw gekoelde etenswaren overzichtelijk opbergen. Deze koelkast staat aan de overzijde van de keuken. Het bijzondere aan deze koelkast is dat hij aan twee kanten geopend kan worden. Dus ook van buitenaf kunt u zonder de caravan in te hoeven een product uit de koelkast pakken. 
Aan de achterzijde van de caravan is het franse bed geplaatst dat ruimte biedt aan twee personen.  Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, heeft het bed afzonderlijke lattebodems met volledig flexibele veerbruggen met hardheidinstellingen de  zeven zone comfortschuim matrassen liggen heerlijk. Ook boven het bed weer ontzettend veel kastruimte, hoe fijn! En ook een zee van bergruimte onder het bed. Tevens te bereiken via het grote serviceluik. Tevens vindt u achterin de toiletruimte met externe wasgelegenheid. Hier heeft u royaal de ruimte om u op te frissen, en wederom is er waar mogelijk kastruimte gemaakt.
De caravan beschikt over talrijke lichtelementen die zorgen voor een unieke atmosfeer. Deze caravan hebben we uitgerust met een fietsendrager, een enduro BC 260, geschikt voor twee (electrische) fietsen. Heerlijke fietstochten op vakantie of lekker makkelijk op de camping.De caravan is voorzien van een stabilisator koppeling, deze zorgt voor een stabiele wegligging. Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht. De caravan is voorzien van een thule luifel, het type 6300 met een lengte van 4.25 meter en een uitval van 250 cm. De caravan is voorzien van een  Volautomatischde Truma mover, hier mee zet u de caravan eenvoudig op de gewenste plaats. Ook in de disselbak is bergruimte, de dissel zelf is afgedekt door een mooie afdekkap.De caravan is ook voorzien van een reservewiel, deze is met een beugel aan de onderzijde van de caravan bevestigd.De lichtmetalen velgen maken dit plaatje compleet. Deze caravan is voorzien van een vloerverwarming, ook in het voor en najaar geen koude voeten voor u. Daarnaast is de caravan uitgerust met een Truma combi 4e. Deze Truma Combi 4 E verenigt alle voordelen van de Combi 4 met die van een elektrische verwarming. Het verschil met de Truma Combi 4 is dat er extra elektrische verwarmingselementen zijn geïntegreerd. De Combi 4 E heeft heel weinig stroom nodig. De verwarming werkt op gas voor vrij kamperen, op stroom op de camping en gecombineerd bij lage buitentemperaturen. In de zomer verhit de Truma Combi 4 E alleen het water, zonder de caravan te verwarmen. De Truma Combi 4 E verbindt  de functies verwarming en water verwarmen in één toestel. De verwarming levert binnen enkele minuten weldadige warmte in uw caravan. Tegelijkertijd wordt het water verwarmd dat nodig is voor douchen, afwassen of handen wassen. U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. De verzwaarde uitdraaisteunen zorgen voor extra stabiliteit. De caravan is uitgerust met een asverzwaring tot 1700KG. (standaard is een 1500 KG As)

De prijs van deze caravan is compleet incl alle genoemde accesoires € 32390 nu voor € 29500

De genoemde Prijs is rijklaar incl 24 maanden fabrieksgarantie, en kentekenkosten.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden

 

Neem contact op voor meer informatie over de Fendt 465 SFH Opal 2020 Forty Edition

 • checkFendt Dealer
 • checkHobby Dealer
 • checkBovag en Focwa Gecertificeerd
 • checkSinds 1981