Fendt 550 SD Bianco Activ 2022

 • Merk :Fendt
 • Model : 550 SD Bianco Activ 2022
 • Bouwjaar :2022
 • Leeg gewicht :1347 kg
 • Max. gewicht :2000 kg
 • Prijs :€ 33.715

Neem contact op voor meer informatie!

showroom

Fendt 550 SD Bianco Activ 2022

 • Merk :Fendt
 • Model : 550 SD Bianco Activ 2022
 • Bouwjaar :2022
 • Prijs :€ 33.715

Neem contact op voor meer informatie!

showroom
 • Omschrijving
 • Video

Fendt 550 SD Bianco Activ 2022

Een hele nieuwe indeling deze Fendt 550 SD Bianco Activ. De grote broer van de 515 SD, met nog meer ruimte. Meet deze indeling kunt u kamperen zonder dat u afhankelijk bent van de sanitaire voorzieningen op de camping. 

In deze Fendt 550 SD Bianco Activ van het modeljaar 2022 is de gezellige zit aan de voorzijde geplaatst, deze zit staat garant voor fantastisch zitcomfort tijdens gezellige avonden of maaltijden. Dit comfort komt tot stand door de ergonomisch gevormde rugkussens in combinatie met de zitkussens die een hoog soortelijk gewicht hebben. Tevens is deze zit eenvoudig om te bouwen tot een comfortabele extra slaapplaats. Centraal in de caravan is de prachtige keuken geplaatst, voorzien van een spoelbak, kookplaat, mengkraan en royale hoge koelkast, deze is tegenover de keuken gepaatst.  De koelkast met een inhoud van 133 liter is zowel links als rechts te openen waardoor u ook vanaf buiten makkelijk bij uw spullen kunt. De warmwater voorziening loopt via de ingebouwde truma combi6e ketel. Door de praktische lades en de apothekerskast zijn uw spullen altijd eenvoudig bereikbaar.Deze lades zijn voorzien van een softclose en transportsluiting. Aan de achterzijde in de caravan is het franse bed geplaatst dat ruimte biedt aan twee personen. Uw kunt uw nachten comfortabel doorbrengen, de lattenbodems hebben volledig elastische veerbruggen met hardheidsinstelling. In combinatie met het binnenveringsmatras een fantastisch ligcomfort. Tevens vindt u aan de achterzijde over de complete breedte van de caravan een volledige badkamer. Compleet onafhankelijk bent u op deze manier van de sanitaire gelegendheden op de camping. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben.De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.Het dakluik in de caravan zorgt voor een goede ventilatie en tevens voor voldoende daglicht in de caravan.Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht. De caravan is voorzien van een verzwaarde as die tot 2000 KG beladen mag worden. Er is veel opbergruimte in de caravan. Kijk en tel maar eens hoeveel kastjes er zijn.U kunt hier al uw spullen overzichtelijk opbergen. Ook onder de banken en onder het bed is veel opbergruimte te vinden. 

(De Truma Combi 6 E verenigt alle voordelen van de Combi 6 met die van een elektrische verwarming. Het verschil met de Truma Combi 6 is dat er extra elektrische verwarmingselementen zijn geïntegreerd. De Combi 6 E heeft heel weinig stroom nodig. De verwarming werkt op gas voor vrij kamperen, op stroom op de camping en gecombineerd bij lage buitentemperaturen. In de zomer verhit de Truma Combi 6 E alleen het water, zonder de caravan te verwarmen. De Truma Combi 6 E verbindt  de functies verwarming en water verwarmen in één toestel. De verwarming levert binnen enkele minuten weldadige warmte in uw caravan. Tegelijkertijd wordt het water verwarmd dat nodig is voor douchen, afwassen of handen wassen. De clou daarbij is: u heeft slechts 1 aparaat in uw caravan. Dat bespaart gewicht en ruimte: in tegenstelling tot een S-verwarming blijft de doorgangsruimte in uw voertuig volledig behouden.) 

De genoemde Prijs is rijklaar incl 24 maanden fabrieksgarantie, en kentekenkosten.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden 

IDe genoemde prijs is incl truma combi 6e, reservewiel en een asverhoging tot 2000 kg 

Neem contact op voor meer informatie over de Fendt 550 SD Bianco Activ 2022

 • checkFendt Dealer
 • checkHobby Dealer
 • checkBovag en Focwa Gecertificeerd
 • checkSinds 1981