Fendt 550 SG opal 2021

 • Merk :Fendt
 • Model :550 SG opal 2021
 • Bouwjaar :2021
 • Leeg gewicht :1388 kg
 • Max. gewicht :2000 kg

Neem contact op voor meer informatie!

showroom

Fendt 550 SG opal 2021

 • Merk :Fendt
 • Model :550 SG opal 2021
 • Bouwjaar :2021
 • Prijs :€ 34.890

Neem contact op voor meer informatie!

showroom
 • Omschrijving
 • Video

Fendt 550 SG opal 2021

De opal is de meest geliefde caravan wat betreft. Een moderne klassieker voor bijzondere vakantie momenten. De perfecte synthese van hoogwaardige materialen en innovatie. Het meubels zijn uitgevoerd in kastanje cilento decor. Een streling voor het oog in combinatie met de mooie murcia bekleding.

De ruime, gezellige en comfortabele zit aan de achterzijde van de caravan is ideaal om met het hele gezin aan te eten en te drinken. De eenzuils heftafel is zorgt voor veel beenruimte en is traploos verstelbaar. Het zitcomfort is hoog, de zitkussens zijn in comfortschuim uitgevoerd en de rugkussens ergonomisch gevormd. Uiteraard kan deze zit ook als extra slaapplaats dienen. De royale hoeveelheid kasten boven de rondzit zorgen ervoor dat u uw spulllen geordend kunt opbergen. Ook onder de zitbanken is een zee van opbergruimte.
Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, mengkraan en 3-pits kooktoestel en koelkast. De handige lades, met softclose, en de apothekerskast zorgen ervoor dat u altijd makkelijk bij uw spullen kunt.Maar ook hier weer veel opbergruimte in de bovenzijde van de keuken. De hoge koelkast is aan de overzijde van de keuken geplaatst. Deze koelkast heeft een inhoud van 133 liter. Bijzonder detail is dat de koelkast zowel links als rechts is te openen. Ook van buitenaf kunt u dus eenvoudig bij uw gekoelde etenswaar.Het vriesvak in deze koelkast is uitneembaar.
De caravan is aan de voorzijde uitgerust met twee enkele bedden.  Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden lattebodems met volledig flexibele veerbruggen met hardheidinstelling en 7 zone comfortschuim matrassen. Door de enkele bedden is de ruime hoeveelheid kasten, tel maar, boven de bedden makkelijk bereikbaar. Ook onder beide bedden is er bergruimte.  De bergruimte onder het bed aan de voorzijde is ook bereikbaar via het grote serviceluik. Tevens is deze caravan voorzien van een bedverbreding, door middel van een uittrekbare lattebodem tovert u eenvoudig de twee enkele bedden om tot een kingsizebed.
De toiletruimte met interne wasgelegenheid bevindt zich centraal in de caravan. Ook hier heeft Fendt waar mogelijk opbergruimte gecreeërd. Aan de overzijde van de toiletruimte vindt u de kledingkast. De caravan beschikt over talrijke lichtelementen die zorgen voor een unieke atmosfeer. De caravan is voorzien van een stabilisator koppeling, deze zorgt voor een stabiele wegligging.Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.Ook in de disselbak is bergruimte, de dissel zelf is afgedekt door een mooie afdekkap.De verzwaarde uitdraaisteunen zorgen voor extra stabiliteit. De lichtmetalen velgen maken dit plaatje compleet.De caravan is uitgerust met vloerverwarming, ook in het voor en najaar heeft u geen last van koude voeten. Door de aanwezige asverzwaring is de caravan te beladen tot 2000 KG. De caravan is uitgerust met een hagelbestendig dak. Er is een reservewiel aanwezig. Ook is de caravan uitgerust met een Truma combi 6e. (De Truma Combi 6 E verenigt alle voordelen van de Combi 6 met die van een elektrische verwarming. Het verschil met de Truma Combi 6 is dat er extra elektrische verwarmingselementen zijn geïntegreerd. De Combi 6E heeft heel weinig stroom nodig. De verwarming werkt op gas voor vrij kamperen, op stroom op de camping en gecombineerd bij lage buitentemperaturen. In de zomer verhit de Truma Combi 6 E alleen het water, zonder de caravan te verwarmen. De Truma Combi 6 E verbindt  de functies verwarming en water verwarmen in één toestel. De verwarming levert binnen enkele minuten weldadige warmte in uw caravan. Tegelijkertijd wordt het water verwarmd dat nodig is voor douchen, afwassen of handen wassen. De clou daarbij is: u hoeft slechts één apparaat in uw caravan  in te bouwen. Dat bespaart gewicht en ruimte: in tegenstelling tot een S-verwarming blijft de doorgangsruimte in uw voertuig volledig behouden.)

De genoemde prijs is incl de genoemde accessoires, Vloerverwarming ( €610), hagelbestendig dak (€995), truma combi 6e (€630), reservewiel met alu velg(€ 425), bedverbreding (€410) en asverzwaring (€670).

De genoemde Prijs is rijklaar incl 24 maanden fabrieksgarantie, en kentekenkosten.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden 

 

 

 

Neem contact op voor meer informatie over de Fendt 550 SG opal 2021

 • checkFendt Dealer
 • checkHobby Dealer
 • checkBovag en Focwa Gecertificeerd
 • checkSinds 1981