Fendt 560 SG Diamant 2023

 • Merk :Fendt
 • Model :560 SG Diamant 2023
 • Bouwjaar :2023
 • Leeg gewicht :1588 kg
 • Max. gewicht :2000 kg
 • Prijs :€ 49.063

Neem contact op voor meer informatie!

showroom

Fendt 560 SG Diamant 2023

 • Merk :Fendt
 • Model :560 SG Diamant 2023
 • Bouwjaar :2023
 • Prijs :€ 49.063

Neem contact op voor meer informatie!

showroom
 • Omschrijving
 • Video

Fendt 560 SG Diamant 2023

De Fendt Diamant serie, Uniek in alle opzichten. Tijdloos en elegant.
Een feest is het om in deze Fendt 560 Diamant te stappen.

De ruime, gezellige en comfortabele rondzit aan de achterzijde van de caravan is ideaal om  aan te eten en te drinken. Deze zit heeft een uitzonderlijk zitcomfort dankzij binnen vering en de in hoogte verstelbare hoofdsteunen. De eenzuils heftafel  zorgt voor veel beenruimte en is traploos verstelbaar. Het Skylight panoramische dakluik voorziet het woongedeelte van helder daglicht en ‘s avonds zorgt de geïntegreerde LED-verlichting voor voldoende licht.Uiteraard kan deze zit ook als extra slaapplaats dienen. De royale hoeveelheid kasten boven de rondzit zorgen ervoor dat u uw spullen geordend kunt opbergen. Ook onder de zitbanken is een zee van opbergruimte.
Centraal in de caravan bevindt zich de fantastisch ingedeelde middenkeuken,  welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, mengkraan en 3-pits kooktoestel met oven, grill en koelkast. De handige lades, met soft close zorgen ervoor dat u altijd makkelijk bij uw spullen kunt. Maar ook hier weer veel opbergruimte in de bovenzijde van de keuken. De hoge koelkast is aan de overzijde van de keuken geplaatst. Het vriesvak in deze koelkast is uitneembaar.
De caravan is aan de voorzijde uitgerust met twee enkele bedden. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden lattebodems met volledig flexibele veerbruggen met hardheidinstelling en 7 zone klimaat comfortschuim matrassen. Ook onder de bedden is er bergruimte.  De bergruimte onder het bed aan de tentzijde is ook bereikbaar via het grote serviceluik. De bedden zijn voorzien van een bedverbreding, u tovert deze enkele bedden eenvoudig om tot een royaal kingsize bed. 
De toiletruimte met interne wasgelegenheid bevindt zich centraal  in de caravan. Ook hier heeft Fendt waar mogelijk opbergruimte gecreëerd. De caravan beschikt over talrijke lichtelementen die zorgen voor een unieke atmosfeer. De caravan is voorzien van een stabilisator koppeling, deze zorgt voor een stabiele wegligging. Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht. Ook in de disselbak is bergruimte, de dissel zelf is afgedekt door een mooie afdekkap. De verzwaarde uitdraaisteunen zorgen voor extra stabiliteit. De lichtmetalen velgen maken dit plaatje compleet. Door de aanwezige as verzwaring is de caravan te beladen tot 2000 KG. Er is een reservewiel aanwezig. Ook is de caravan uitgerust met een Truma combi 6e*. De caravan heeft een bedverbreding, hiermee tovert u de enkele bedden binnen no time om naar een twee persoons kingsize bed. Verder is de caravan voorzien van vloerverwarming, in het voor en na seizoen geen koude voeten meer, super fijn. De genoemde prijs is incl alle genoemde accessoires. 

 Deze fantastische caravan staat opgesteld in onze showroom en is onder begeleiding te bezichtigen. 

De genoemde Prijs is rijklaar incl 24 maanden fabrieksgarantie, en kentekenkosten.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden 

 

Caravan € 47400
Reservewiel € 490
Combi 6E € 708
Bedverbreding € 465 

* (De Truma Combi 6 E verenigt alle voordelen van de Combi 6 met die van een elektrische verwarming. Het verschil met de Truma Combi 6 is dat er extra elektrische verwarmingselementen zijn geïntegreerd. De Combi 6E heeft heel weinig stroom nodig. De verwarming werkt op gas voor vrij kamperen, op stroom op de camping en gecombineerd bij lage buitentemperaturen. In de zomer verhit de Truma Combi 6 E alleen het water, zonder de caravan te verwarmen. De Truma Combi 6 E verbindt  de functies verwarming en water verwarmen in één toestel. De verwarming levert binnen enkele minuten weldadige warmte in uw caravan. Tegelijkertijd wordt het water verwarmd dat nodig is voor  afwassen of handen wassen. De clou daarbij is: u hoeft slechts één apparaat in uw caravan  in te bouwen. Dat bespaart gewicht en ruimte: in tegenstelling tot een S-verwarming blijft de doorgangsruimte in uw voertuig volledig behouden.)as

Neem contact op voor meer informatie over de Fendt 560 SG Diamant 2023

 • checkFendt Dealer
 • checkHobby Dealer
 • checkBovag en Focwa Gecertificeerd
 • checkSinds 1981