Hobby 420 Beachy 2023

 • Merk :Hobby
 • Model :420 Beachy 2023
 • Bouwjaar :2023
 • Leeg gewicht :799 kg
 • Max. gewicht :1200 kg
 • Prijs :€ 17.500

Neem contact op voor meer informatie!

showroom

Hobby 420 Beachy 2023

 • Merk :Hobby
 • Model :420 Beachy 2023
 • Bouwjaar :2023
 • Prijs :€ 17.500

Neem contact op voor meer informatie!

showroom
 • Omschrijving
 • Video

Hobby 420 Beachy 2023

Hij is er weer,  Der Beachy. Vanaf het moment dat het plan van "Der Beachy" door de fabrikant met ons werd gedeeld begreep ik gelijk wat ze bedoelden. 

Het idee van de Beachy is afkomstig van Holger Schulz, een van de directie leden van Hobby. Zijn idee om een gevoel uit te willen dragen van dat wat we willen ervaren op vakantie, zon, zee en duinen. Een caravan met als thema strand. 
In de eerste meeting over dit model gaf hij aan dat iedereen alles moest vergeten over het huidige kamperen, hij werd aangekeken of ze water zagen branden. Van thuis had hij alles meegenomen wat het thema strand betrof, van drijfhout tot schelpen. Hij legde uit dat het zijn doel was om een eenvoudige caravan te ontwerpen die als het ware strand ademt. Het hele team was na de eerste schrik reuze enthousiast. Iedereen werkte voluit mee, voor allen een pracht project om aan te werken. Zo ook voor Anne Halskov een Deense ontwerpster die betrokken is bij dit project. Aan het strand heeft ze de eerste lijnen getekend voor de Beachy. Hobby liefhebbers zullen overeenkomsten zien tussen de beachy en het eerste hobby model dat Harald Striewski uitbracht in 1967. In de Beachy zien we dat de lijnen wat ronder lopen. De open deur aan de achterzijde is afkomstig van van het Van camperen, buiten naar binnen halen. Inspiratie voor de binnenkant heeft het team ook gehaald bij zelfbouwers die hun eigen caravans of vans hebben ingericht in het strand thema. 

 

De BEACHY is een symbiose van buscamper en de eerste zelfgebouwde Hobby-caravan van Harald Striewski. Hij is compact en overtuigt met veel charme door zijn ronde vorm. Een highlight is de grote achterdeur: op het bed zitten en daarbij naar het water kijken, dat is het echte beachy-gevoel – of het nu aan het strand is, in de bergen of in de stad. In Noord-Duitsland aan het strand geboren voelt de BEACHY zich overal thuis.

Binnen en buiten zijn er geen tegenstellingen bij je BEACHY. Natuurlijke materialen en stoffen zorgen voor het strandgevoel. En met een paar simpele stappen verplaatst je de eet- en zithoek naar buiten, voor je eigen deur. Veel opbergruimte, gezellige slaapplekken en een praktische keuken horen natuurlijk ook bij het feest.

Avonturiers moeten ook slapen. De zitgroep is in een handomdraai flexibel om te bouwen tot een comfortabel bed. Nu hoef je alleen nog maar te beslissen of je nog een paar pagina's van je favoriete roman wilt doorbladeren of meteen in slaap wilt vallen.

Smaakt het eten je buiten het lekkerst? Zet dan gewoon de brede deur wijd open en laat je inspireren door het uitzicht. Alles wat je nodig hebt om te gaan koken is te vinden in de kitchenette. Bijzonder praktisch: de koelbox voor ijskoude verfrissingen onderweg.

Orde inbegrepen: dankzij praktische opbergruimte-oplossingen is je BEACHY altijd snel opgeruimd. Bijzonder praktisch: de inloopkast en veel met stof beklede manden en vakken voor kleding, keukenaccessoires en meer van dat.

Eten, spelen, leven: de zithoek in de BEACHY is een plek om te genieten. De beachhouse style kussens zijn speciaal ontwikkeld voor die echte BEACHY look. Net als de praktische klaptafel. In een handomdraai verandert hij in een buitenkeuken met zeezicht.

Wij hebben onze Beachy uitgerust met  een reservewiel met houder, een stoere disselbak en ontzettend gave velgen. De genoemde prijs is incl deze accessoires. 

De genoemde Prijs is rijklaar incl 24 maanden fabrieksgarantie, en kentekenkosten.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden 

 

 


Incl een reservewiel, een disselbox en alumium velgen. 
De genoemde prijs is incl bovenstaande accessoires. 

Prijs van de caravan modeljaar 2023 € 17400
Reservewiel € 452
Disselbox € 696
Aluminium velgen € 762
Thetford draagbaar toilet € 137.50 

Totale prijs € 19447.50

NU VOOR : € 17500.00

Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden. 

Neem contact op voor meer informatie over de Hobby 420 Beachy 2023

 • checkFendt Dealer
 • checkHobby Dealer
 • checkBovag en Focwa Gecertificeerd
 • checkSinds 1981