Voorzorgsmaatregelen Corona

 Corona

U zult wellicht willen weten of u ons bedrijf (veilig) kunt bezoeken. Het antwoord daarop is ja! Onze shop, de showroom en de werkplaats zijn volgens onze normale openingstijden geopend. Zoals u wellicht weet zijn zowel onze winkel als showroom en terrein ruim opgezet. Ook kunt u gewoon uw caravan volgens afspraak blijven brengen. Wél houden we enkele strikte hygiëne- en veiligheidsregels in acht, voor zowel uw veiligheid als die van onze medewerkers.

Ook voor ons is het behoorlijk wennen aan het houden van afstand, even samen met onze klant van een gezellig kopje koffie genieten is al lastig. Toch willen wij zoveel mogelijk, op een veilige manier, doorgaan met de voorbereidingen voor eenieders kampeerseizoen. Het kampeerseizoen gaat er komen, maar anders en korter dan we gewend zijn en hoopten.

Om de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten niet onnodig in gevaar te brengen volgen wij de actuele regels van het RIVM

*Wij geven geen handen meer. 
*Wij houden een gepaste afstand 1,5 meter.
* Indien u griep of verkoudheidsklachten heeft vragen wij van u dat u het bezoek aan onze winkel of showroom uit te stellen tot het moment dat uw klachten verdwenen

*Indien u uw caravan komt brengen voor reparatie of onderhoud zullen wij niet met U in de caravan gaan om uit te voeren reparaties te bekijken. Wij zullen dit op gepaste afstand doen. Sleutels geven we niet meer direct aan elkaar.
*Voor aankoop van een caravan bent u van harte welkom wij zullen u de adviezen geven op gepaste afstand.
* Indien u voor een caravan de showroom liever voor u zelf heeft kunnen we hier buiten openingstijden ook een afspraak voor maken.
*Wij vragen u uw aankopen of reparaties via pin aan ons te voldoen. 

* Vertegenwoordigers vragen wij om na 28 april weer bij ons langs te komen.

Uiteraard doen wij dit alles zodat alle kampeerders een gezond kampeerseizoen tegemoet kunnen gaan !

Indien U vragen heeft omtrent ons beleid voor CORONA kunt u contact met ons opnemen.

 

Wij rekenen op uw begrip voor genomen maatregelen en hopen dat we gezamenlijk het risico zoveel mogelijk kunnen beperken.

 


« Terug naar overzicht
  • checkFendt Dealer
  • checkHobby Dealer
  • checkBovag en Focwa Gecertificeerd
  • checkSinds 1981