Voortenten voor extra comfort

Bij Bovu Caravancentrum voeren we een ruim assortiment voortenten van de betere merken. Een goede voortent zorgt jarenlang voor extra comfort en plezier op de kampeerplaats. Bekijk onderstaand onze merken en de mogelijkheden. Heeft u vragen over onze voortenten? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.


Isabella Voortenten

Voor Isabella is het belangrijk dat de hoge kwaliteit van de voortent tot in het kleinste detail zichtbaar is. Door deze details en de functionele vormgeving van de modellen onderscheiden Isabella voortenten zich van anderen in de markt. Wie voor Isabella kiest hoeft geen compromis met de kwaliteit aan te gaan. Uitsluitend de beste materialen van toonaangevende Europese fabrikanten worden gebruikt. Het acryldoek dat in de wanden van de voortenten wordt gebruikt is tot in de vezel door en door geverfd, een methode die een optimale kleur en lichtechtheid garandeert. Bovendien is dit acryldoek van ademend materiaal waardoor condensvorming zoveel mogelijk wordt tegengegaan en een plezierig leefklimaat in de tentruimte wordt bevorderd. Alle toegepaste materialen zijn geïmpregneerd tegen regen, vochtvlekken en schimmel. Een Isabella voldoet optimaal aan alle voorwaarden die een langere levensduur van de voortent in de hand werken. Samen met de juiste manier van onderhoud, mag U dan ook verwachten dan u heel veel jaren plezier zult beleven aan uw Isabella.Tevens heeft Isabella een grote keuze in accessoires, waarmee de kampeerder de voortent of luifel geheel naar persoonlijke behoefte kan inrichten of combineren. Dat maakt kamperen pas echt comfortabel.


Brand Voortenten

Met meer dan 50 jaar ervaring kunt U vertrouwen op Brand. Zij bieden kwaliteit en betrouwbaarheid voor maximaal vakantieplezier. Een perfecte pasvorm en de voortreffelijke snit zijn kenmerkend voor Brand voortenten. Deze komen tot stand door vormflexibele weefsels, door computer ondersteunde snijtechniek en een solide, handmatige confectie. Het in alle tenten verwerkte hoogwaardige weefsel is door een optimale weefselstruktuur zeer trekvast bij een toch gering volume. Het modellen aanbod en de mogelijke variaties richten zich naar uw individuele wensen en verlangens.
Naast de uitgebreide standaardvoorzieningen van de Brand voortent biedt Brand een interessante zinvolle serie accessoires. Delen die veel dingen makkelijk maken maar bovenal het nodige comfort en woongenot bieden. Tevens biedt Brand het comfort van “Powergrip". Bij dit systeem, dat bij een aantal modellen standaard wordt geleverd is de gebruikelijke vastzetschroef vervangen door een klem mechanisme.


Dorema Voortenten

Doréma is een specialist in caravan voortenten en luifels. Zij ontwerpen en maken deze voor alle gangbare modellen caravans. Hiernaast leveren zij een compleet programma aan accessoires en onderdelen. Alle tenten en luifels zijn met zorg verwerkt tot een duurzaam gebruiksvriendelijk product na controle van onze kwaliteitsmedewerkers, voorzien van het Doréma kwaliteit certificaat. Doréma heeft de kwaliteit van de voortenten volledig in eigen hand. Tot en met de snelle levering en een compleet aanbod van leverbare onderdelen. Doréma voortenten garanderen U veel praktische voordelen. Er is een voordeel waar U direct van kunt profiteren en dat is de prijs.


Ventura Voortenten 

Het Ventura programma is ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. U mag verwachten dat de Ventura’s een optimale pasvorm bieden aan praktisch iedere caravan. In het Ventura programma vindt U complete voortenten, luifels, een deeltent, een aanbouw, een bustent en een bergingstent. Kortom, alles wat U zich maar wensen kunt om uw lust naar avontuur maximaal te kunnen beleven.


Unico Voortenten

Unico Voortenten beleef de ultieme ervaring opgesteld in onze showroom.  • checkFendt Dealer
  • checkHobby Dealer
  • checkBovag en Focwa Gecertificeerd
  • checkSinds 1981