Bovu Caravancentrum, veelzijdig en servicegericht

In Andelst staat caravancentrum Bovu, een bloeiend bedrijf midden in de Betuwe. Onder de naam ""Bovu" begon Adri van Vugt begin jaren tachtig met de verkoop van caravans. Hij kreeg als dealer de vertegenwoordiging van het merk Hobby. Vanaf 1999 is daar het merk Fendt bij gekomen. Na een bescheiden start in een klein pand is Bovu nu gevestigd in een pand met een fantastiche binnen en buiten ruimte.Omdat we altijd diverse caravanmodellen in voorraad hebben, verkopen we door het hele land. We zijn officieel dealer van twee top caravanmerken. Deze twee merken vullen elkaar goed aan. Er wordt wel eens gevraagd waarom we geen campers ‘erbij nemen’. Het antwoord is simpel: dat vraagt om een heel andere benadering, de werkplaats moet dan ook worden aangepast. Kortom een behoorlijke omschakeling en schaalvergroting, dat willen we niet.” We houden van een persoonlijke benadering, een leuk contact met onze trouwe en loyale klanten.


U bent van harte welkom in ons Caravancentrum waar U in alle rust rond kunt kijken naar onze prachtige en ruime collectie nieuwe en gebruikte toercaravans. Daarnaast hebben wij ook een zeer mooie voortentenshowroom met de merken UNICO, ISABELLA, DOREMA permanent opgesteld. Uiteraard kunnen wij U ook de gerenomeerde merken BRAND, WALKER, en andere merken leveren. 

Onze vakbekame medewerkers zorgen ervoor dat al uw reparaties vakkundig worden uitgevoerd of u nu voor een BOVAGonderhoudsbeurt, inbouw van accessoires of een schade komt. Onze werkplaats zit vol gepland tot en met september 2022. Op dit moment kunnen wij voor de zomervakantie dus geen onderhoud, schade of inbouwwerkzaamheden meer aan uw caravan doen. 

Wij hopen u spoedig weer een keer te mogen begroeten! Uiteraard met een lekkere kop koffie of cappucino. 

 


Ons caravancentrum in centraal gelegen en snel te bereiken vanaf de Autosnelweg A15-afrit 37 Zetten/Andelst.

  • checkFendt Dealer
  • checkHobby Dealer
  • checkBovag en Focwa Gecertificeerd
  • checkSinds 1981